Olet täällä

Yhteistyökumppanit

InCar

InCar Kotka on valtakunnalliseen ketjuun kuuluva autokorjaamo. InCar Kotka on avannut ovensa 2018 ja palvelee Delta Auton tiloissa. InCar toimii kaikkien kotimaisten vakuutusyhtiöiden yhteistyökumppanina vauriokorjausten, tuulilasivahinkojen ja automaalausten osalta.

Oman toimialamme työt ovat usein fyysisesti raskaita, josta syystä haluamme kannusta sekä oman että muiden toimialojen henkilöstöä liikunnalliseen elämään.

Haluamme tapahtuman yhteydessä myös tavata keitä paikalliset asiakkaamme ovat. Tavataan lauantaina Ruonalassa!

 

Kymenlaakson Sähkö

Eteenpäin katsova energiayhtiö, joka on tuonut suomalaisille virtaa arkeen jo sadan vuoden ajan. KSOY panostaa monipuoliseen energiantuotantoon ja sähköverkkonsa tinkimättömään kehittämiseen, sekä tekee pitkäjänteistä, tuloksiin tähtäävää työtä ihmisen, ympäristön ja yhteiskunnan puolesta. KSOY panostaa alueensa elinvoimaisuuteen ja tukee asukkaiden harrastustoimintaa mm. stipendein.

KSOY. Ja arki virtaa.

 

 

Myynnin ja Markkinoinnin Ammattilaiset

Etelä-Kymenlaakson MMA:n tehtävänä on hoitaa jäsenyyttä paikallisesti lähellä. Järjestämme tapahtumia, koulutusta, lomatoimintaa ja tiedotamme jäsenistöön liittyvistä asioista.

Mitä sinä haluat, haluatko ehkä aktiivitoimijaksi yhdistyksen hallitukseen tai vapaa-ajan kiltatoimintaa. Ota yhteyttä.

 

 

OP Kymenlaakso

OP Kymenlaakso on paikallinen pankki, joka haluaa edistää koko Kymenlaakson menestystä ja hyvinvointia. Tänäkin vuonna pankki on laittanut hyvän kiertämään mm. jakamalla 100 000 euroa paikallisten yhdistysten ja yhteisöjen toimintaan, järjestämällä hyvän mielen juhannusjuhlan vanhuksille sekä liikuttamalla noin 2 500 lasta ja nuorta Hippo-kisoissa.