Olet täällä

yritysvierailu

Yritysvierailu E-sports

Lähettänyt 30. syyskuu 2019 - 14:14 käyttäjä JCI Kotka

 

Tämän kertainen blogiteksti on vieraskynästä, meidän oman TREASin eli Joonaksen käsialaa. Millainen oli vierailu E-sportsilla?

Itse lähdin yritysvierailulle täysin ummikkona, sillä asiasta minulla ei ollut aiempaa kokemusta. No olin minä joutunut yhden Fortnite-pelin livelähetyksen katsomaan Ylen livestä, mutta siihen oma kokemukseni sitten jäikin.

Yritysvierailu: Kotkan Steam Brewery

Lähettänyt 1. huhtikuu 2019 - 19:23 käyttäjä JCI Kotka

Kotkan Steam Brewery on kotkalainen pienpanimo, joka sijaitsee Kotkan Höyrypanimon tiloissa. Panimo on aloittanut toimintansa vuonna 2017, mutta samalla paikalla on pantu olutta jo kauan aikaisemmin. On ollut varmasti nostalginen fiilis, kun 50 vuoden tauon jälkeen Kari-Jukka Koivistoinen ja Matias Puranen aloittivat uudelleen oluen valmistamisen historiallisessa miljöössä.

Yritysvierailu Hyötyvoimalaitokselle

Lähettänyt 13. helmikuu 2019 - 8:51 käyttäjä JCI Kotka

Tiesittekö että aikaisemmin kaatopaikalle viety kotitalousjäte hyödynnetään Kotkan Energian Hyötyvoimalaitoksessa energiana? Hyötyvoimalaitoksen ansiosta alueen jätehuolto täyttää jo nyt EU:n ja Suomen valtion tulevat jätteenhyötykäyttötavoitteet. Kotkan Nuorkauppakamari kävi yritysvierailulla hyötyvoimalaitoksella ja tutustui siihen millainen nielu syö jätteet Kotkassa.