Olet täällä

vuosikokous

Etikettikoulutuksesta varmuutta juhlakäyttäytymiseen – Vuosikokouksesta päälinjat toiminnallemme 2020

Lähettänyt 21. helmikuu 2020 - 17:12 käyttäjä JCI Kotka

Yhdistyksemme vuosikokous pidettiin 14.2. Kuulostaako tylsältä? Ei sittenkään. Nuorkauppakamari on ehkä osan yllätykseksi nimenomaan yhdistystoimintaa, jossa oppii yhdistystoiminnan pyörittämisen lisäksi työelämätaitoja: oikeaa kokoustekniikkaa, mallia johtamisesta ja puheenjohtajana olemisesta (ja Tv-Shop tyyliin eikä siinä vielä kaikki!). Meillä kokoukset eivät ole onneksi jäykkiä, tärkeintä on saada päätökset tehtyä hyvässä hengessä. Kokoustekniikkaa pääsee siis meillä harjoittelemaan ilman turhia paineita. Aina saa kysyä ja mielellämme kerromme, kuinka kokouksissa tulee toimia.

Kotkan Nuorkauppakamarin vuosikokous ja etikettikoulutus 14.2.

Lähettänyt 5. helmikuu 2020 - 18:32 käyttäjä JCI Kotka

14.2.2020 järjetetään Kotkan Nuorkauppakamarin vuosikokous ravintola Vaustissa klo 17-18. Kokouksen jälkeen on luvassa toivottu etikettikoulutus. Kokous on tarkoitettu Kotkan Nuorkauppakamarin jäsenille. Kokoukseen ovat tervetulleita myös senaattorit, kunniajäsenet ja koejäsenet. Kokouksen jälkeen Vaustissa järjestettävään etikettikoulutukseen ovat tämän lisäksi tervetulleita myös AVEC:it ja muut toiminnasta kiinnostuneet.

Vieraissa osa 2

Lähettänyt 11. huhtikuu 2019 - 15:08 käyttäjä JCI Kotka

Seuraavana vierailuvuorossa oli alue D ja Kuopio. "Hygge your Career" -vuosikokouksessa haluttiin herätellä ihmisiä etsimään omaa motivaatiotaan, hengähtämään välillä ja miettimään mitä he oikeasti elämältään haluavat. Kun ihminen voi sisäisesti hyvin, ja hänellä on motivaatio tekemiseensä, on työurankin eteenpäin vieminen huomattavasti helpompaa!