Olet täällä

twinning

JCI World Congress 2019, Tallinna 4/4

Lähettänyt 11. marraskuu 2019 - 9:16 käyttäjä JCI Kotka

 

The JCI Twinning Programe is an agreement between national organizations or local organizations in different countries, regions or cities. The motivation to twin comes from the will to have a mutual understanding and friendship. The main goal is to exchange personal visits, ideas, projects and culture.

JCI World Congress 2019, Tallinna 1/4

Lähettänyt 5. marraskuu 2019 - 17:11 käyttäjä JCI Kotka

 

Tällä viikolla Tallinnan kadut täyttyvät nuorkauppakamarilaisista, kun maailmankokoukseen on saapunut JCI väkeä ympäri maailmaa. Maailmankokous Tallinnassa on kerännyt osallistujia sadasta eri maasta ja kokousosallistujia on kaikkiaan 4092! Viikko siis aikaa kouluttautua, verkostoitua ja elää kansainvälisissä tunnelmissa. Kotkan Nuorkauppakamarista 11 on mukana maailmankokouksen, eli aika huikea osallistujamäärä! Muutenkin suomalaisia on kokouksesa upea määrä, sillä harvoin maailmankokous on näin lähellä.

Twinning is winning

Lähettänyt 11. lokakuu 2019 - 12:50 käyttäjä JCI Kotka

 

Tänä vuonna kansainvälisyys on ollut isossa osassa monen nuorkauppakamarin arkea. Tallinnassa pidetään nimittäin tänä vuonna JCI maailmankokous, johon on lähdössä suomalaisia jäseniä ihan huikea määrä! Marraskuun alussa järjestettävä maailmankokous harvoin järjestetään näin lähellä, joten se houkuttelee kyllä osallistumaan.

Toompea Twinning - 25 vuotta kumppanuutta

Lähettänyt 9. lokakuu 2017 - 8:43 käyttäjä JCI Kotka

 

Kotkan Nuorkauppakamarin (JCI Kotka) ja tallinnalaisen JCI Toompean kamarikumppanuuden 25-vuotisjuhlia viestettiin 29.9.-1.10. Päätimme järjestää toompealaisille aktiviteettipitoisen, mutta rennon viikonlopun Kotkassa. Siihen kuului muun muassa paintballia, keilausta ja Kotkan kaupunkiin tutustumista, posson syöntiä ja saunomista unohtamatta.

Viikonloppu onnistui kaikin puolin yli odotusten ja uusia ystävyyssuhteita solmittiin paljon. Sovittiin myös, että perustetaan yhteinen Facebook-ryhmä, jossa voimme pitää säännöllisemmin yhteyttä.