Olet täällä

tapahtumat

Koulutus: Opi tekemään juhlakampaus

Lähettänyt 9. tammikuu 2020 - 19:27 käyttäjä JCI Kotka

 

Kotkan Nuorkauppakamarin uusi toimintavuosi on lähtenyt aktiivisesti käyntiin. Vuoden ensimmäinen jäsenkoulutus järjestettiin nimittäin jo 5.1.2020. Kyseessä oli kampauskoulutus ja tarkoituksena oli opetella tekemään ja tehdä itse juhlakampaus illan Kuusenkaristajaisiin, eli Kotkan Nuorkauppakamarin vuosigaalaan. Opitulle taidolle riittää varnasti käyttöä myös myöhemmin, sillä iltapukujuhlia JCI:ssä riittää, omasta kotikaupungista aina maailmankokouksiin asti.

Toompea Twinning - 25 vuotta kumppanuutta

Lähettänyt 9. lokakuu 2017 - 8:43 käyttäjä JCI Kotka

 

Kotkan Nuorkauppakamarin (JCI Kotka) ja tallinnalaisen JCI Toompean kamarikumppanuuden 25-vuotisjuhlia viestettiin 29.9.-1.10. Päätimme järjestää toompealaisille aktiviteettipitoisen, mutta rennon viikonlopun Kotkassa. Siihen kuului muun muassa paintballia, keilausta ja Kotkan kaupunkiin tutustumista, posson syöntiä ja saunomista unohtamatta.

Viikonloppu onnistui kaikin puolin yli odotusten ja uusia ystävyyssuhteita solmittiin paljon. Sovittiin myös, että perustetaan yhteinen Facebook-ryhmä, jossa voimme pitää säännöllisemmin yhteyttä.