Olet täällä

maailmankokous 2019

JCI World Congress 2019, Tallinna 4/4

Lähettänyt 11. marraskuu 2019 - 9:16 käyttäjä JCI Kotka

 

The JCI Twinning Programe is an agreement between national organizations or local organizations in different countries, regions or cities. The motivation to twin comes from the will to have a mutual understanding and friendship. The main goal is to exchange personal visits, ideas, projects and culture.

JCI World Congress 2019, Tallinna 3/4

Lähettänyt 8. marraskuu 2019 - 9:03 käyttäjä JCI Kotka

 

Maailmankokouksessa oli hurjan paljon mukana myös suomalaisia. Tämä oli siis loistava paikka verkostoitua myös oman maan kamarilaisten parissa. Yrittäjyys oli aiheena noussut esiin jäsenryhmässämme, joten keskiviikkona pidettiin yrittäjyyslounas, jossa oli mahdollista keskustella yrittäjyydestä enemmänkin. Lounaalle ilmestyi sen verran paljon väkeä, että lounas meni enemmänkin ruokailuksi ja keskustelujen syventäminen tulee jatkumaan Suomessa.

JCI World Congress 2019, Tallinna 2/4

Lähettänyt 7. marraskuu 2019 - 8:56 käyttäjä JCI Kotka

 

Keskiviikkopäivänä ohjelmassa oli jälleen upeita koulutuksia sekä Digital Innovation Day -kokonaisuus. Lisäksi keskiviikon ohjelmaan kuului maailman debatointikilpailu sekä puhekilpailu. Koska Kotkassa on debattikilpailu ollut muutaman vuoden kuuma peruna, suurin osa porukasta suuntasi kuuntelemaan kansainvälistä väittelykilpailua. Suomea edustamassa oli Helsingin Nuorkauppakamarin joukkue, joka voitti vuonna 2018 Suomen kansallisen kilpailun.

JCI World Congress 2019, Tallinna 1/4

Lähettänyt 5. marraskuu 2019 - 17:11 käyttäjä JCI Kotka

 

Tällä viikolla Tallinnan kadut täyttyvät nuorkauppakamarilaisista, kun maailmankokoukseen on saapunut JCI väkeä ympäri maailmaa. Maailmankokous Tallinnassa on kerännyt osallistujia sadasta eri maasta ja kokousosallistujia on kaikkiaan 4092! Viikko siis aikaa kouluttautua, verkostoitua ja elää kansainvälisissä tunnelmissa. Kotkan Nuorkauppakamarista 11 on mukana maailmankokouksen, eli aika huikea osallistujamäärä! Muutenkin suomalaisia on kokouksesa upea määrä, sillä harvoin maailmankokous on näin lähellä.

Twinning is winning

Lähettänyt 11. lokakuu 2019 - 12:50 käyttäjä JCI Kotka

 

Tänä vuonna kansainvälisyys on ollut isossa osassa monen nuorkauppakamarin arkea. Tallinnassa pidetään nimittäin tänä vuonna JCI maailmankokous, johon on lähdössä suomalaisia jäseniä ihan huikea määrä! Marraskuun alussa järjestettävä maailmankokous harvoin järjestetään näin lähellä, joten se houkuttelee kyllä osallistumaan.