Olet täällä

koulutus

Etikettikoulutuksesta varmuutta juhlakäyttäytymiseen – Vuosikokouksesta päälinjat toiminnallemme 2020

Lähettänyt 21. helmikuu 2020 - 17:12 käyttäjä JCI Kotka

Yhdistyksemme vuosikokous pidettiin 14.2. Kuulostaako tylsältä? Ei sittenkään. Nuorkauppakamari on ehkä osan yllätykseksi nimenomaan yhdistystoimintaa, jossa oppii yhdistystoiminnan pyörittämisen lisäksi työelämätaitoja: oikeaa kokoustekniikkaa, mallia johtamisesta ja puheenjohtajana olemisesta (ja Tv-Shop tyyliin eikä siinä vielä kaikki!). Meillä kokoukset eivät ole onneksi jäykkiä, tärkeintä on saada päätökset tehtyä hyvässä hengessä. Kokoustekniikkaa pääsee siis meillä harjoittelemaan ilman turhia paineita. Aina saa kysyä ja mielellämme kerromme, kuinka kokouksissa tulee toimia.

Kotkan Nuorkauppakamarin vuosikokous ja etikettikoulutus 14.2.

Lähettänyt 5. helmikuu 2020 - 18:32 käyttäjä JCI Kotka

14.2.2020 järjetetään Kotkan Nuorkauppakamarin vuosikokous ravintola Vaustissa klo 17-18. Kokouksen jälkeen on luvassa toivottu etikettikoulutus. Kokous on tarkoitettu Kotkan Nuorkauppakamarin jäsenille. Kokoukseen ovat tervetulleita myös senaattorit, kunniajäsenet ja koejäsenet. Kokouksen jälkeen Vaustissa järjestettävään etikettikoulutukseen ovat tämän lisäksi tervetulleita myös AVEC:it ja muut toiminnasta kiinnostuneet.

Koulutus: Opi tekemään juhlakampaus

Lähettänyt 9. tammikuu 2020 - 19:27 käyttäjä JCI Kotka

 

Kotkan Nuorkauppakamarin uusi toimintavuosi on lähtenyt aktiivisesti käyntiin. Vuoden ensimmäinen jäsenkoulutus järjestettiin nimittäin jo 5.1.2020. Kyseessä oli kampauskoulutus ja tarkoituksena oli opetella tekemään ja tehdä itse juhlakampaus illan Kuusenkaristajaisiin, eli Kotkan Nuorkauppakamarin vuosigaalaan. Opitulle taidolle riittää varnasti käyttöä myös myöhemmin, sillä iltapukujuhlia JCI:ssä riittää, omasta kotikaupungista aina maailmankokouksiin asti.

Koulutusta: Excel koulutus

Lähettänyt 14. marraskuu 2019 - 13:40 käyttäjä JCI Kotka

 

Ennen Maailmankokousta Kotkassa kouluttauduttiin Excelin parissa. Staria tarjosi koulutukselle tilat ja Kotkan nuorkauppakamarin oma valmistautuva puheenjohtaja, Noora Malmi, veti koulutuksen. Paikalla oli pääasiassa kamarilaisia, mutta myös muutama ulkopuolinen vierailija sekä pari lasta. Lapset tosin taisivat keskittyä enemmän omiin puuhasteluihin kuin itse koulutukseen.

Koulutusta: Strategia!

Lähettänyt 7. toukokuu 2019 - 15:36 käyttäjä JCI Kotka

Strategia on organisaation tietoinen ja määritelty pitkän tähtäimen näkemys ja suunnitelma, jonka tarkoituksena on saavuttaa ja ylläpitää tavoiteltu kilpailuetu ja keskimääräistä suuremmat tuotot muuttuvassa ympäristössä tulevaisuudessa (Schindehutte & Morris, 2009). Se on siis suunnitelma, jolla pyritään saavuttamaan tavoiteltu päämäärä, ja joka liittyy erityisesti organisaatioiden johtamiseen, sillä hyvä strategia ohjaa toimintaa.

Koulutus; yrittäjyys

Lähettänyt 24. huhtikuu 2019 - 12:40 käyttäjä JCI Kotka

 

Työpaikan kahvitauko on juuri päättynyt, olet palannut työpisteellesi ja avannut työkoneen. Jatkat verkkaisesti päivän töitäsi, hieman nihkeällä fiiliksellä. Hetken päästä huomaat tuijottavasi ikkunasta ulos, ja mietit että olisipa ihanaa tehdä jotain ihan muuta.