Olet täällä

Liikut Siä?

Kotkan Nuorkauppakamari järjestää Kotkan suurimman ja vauhdikkaimman liikunta- ja hyvinvointitapahtuman kolmannen kerran!

Ruonalan urheiluhallissa lauantaina 24.8.2019 klo 10–16 järjestettävä tapahtuma kerää yhteen saman katon alle Kotkan alueen liikunnan ja hyvinvoinnin alan yritykset, yhdistykset ja järjestöt ja innostaa kävijöitä tarttumaan alueen loistaviin harrastusmahdollisuuksiin. Tapahtumaan on ilmainen sisäänpääsy ja se on suunnattu kaikenikäisille.

Monipuolista harrastamista

Tapahtumassa kävijöillä on mahdollisuus nähdä ja kokea käytännössä millaista paikallinen harrastustoiminta on. Kävijät tutustuvat lajeihin, harrastusvälineisiin ja aktiivisiin toimijoihin. Tavoitteena on, että kävijät innostuvat löytämään uusia harrastuksia. Tapahtuman demoareenalla kävijät osallistuvat vapaasti esimerkiksi ryhmäliikunnan demoesityksiin ja muihin näytöksiin. Showareenalla yhdistykset ja yritykset esittelevät toimintaansa 10 minuutin esityksillä.

Lähde mukaan!

Tapahtuma on loistava mahdollisuus esitellä yhdistyksen, seuran tai yrityksen toimintaa ja saada lisää harrastajia liikunnan pariin. Lähde mukaan esittelemään omaa lajiasi ottamalla yhteyttä projektipäällikkö Mika Klemolaan tai laittamalla sähköpostia liikutsia (at) gmail.com. Tavoitteena on saada tapahtumaan runsaasti paikallisia toimijoita sekä vähintään 4000 liikunnasta ja hyvinvoinnista kiinnostunutta vierailijaa.