Olet täällä

Koulutus

Tarjoamme koulutuksia, joiden avulla jäsenistömme saa uusia taitoja ja tietoja. Koulutusten aiheet ovat esimerkiksi työelämätaidot, viestintä, esiintyminen, myynti, kouluttaminen ja projektinhallinta. Koulutuksia on tarjolla kamaritasolla, kansallisesti ja kansainvälisesti.

Alla on esimerkkejä koulutuksista. Ajankohtaiset koulutukset voit tarkistaa tapahtumakalenteristamme.

START-koulutuksesta eväitä jäsenyyteen

START-koulutus tutustuttaa uuden koejäsenen nuorkauppakamarin toimintaan ja järjestön tarjoamiin mahdollisuuksiin. Koulutuksessa käydään läpi termistöä, toimintaa ja JC-urapolkua, ja samalla tutustutaan muihin koejäseniin ja kouluttajiin.Tämä koulutus pitää olla käytynä ennen kuin koejäsen voidaan valita Kotkan Nuorkauppakamarin varsinaiseksi jäseneksi.

Sanan Säilä - puhekilpailu

Puhekilpailulla on nuorkauppakamarissa pitkät perinteet. Vuoden alussa kamarit järjestävät kamaritason kilpailuja kuukausitapahtumien tai esim. vuosikokousten yhteydessä. Kamareiden voittajat osallistujat maaliskuussa aluekokouksissa järjestettäviin aluekilpailuihin, joiden voittajat puolestaan pääsevät kisaamaan huhtikuussa kansalliseen puhekilpailuun SNKK:n vuosikokouksessa. Suomen paras puhuja edustaa järjestöä JCI:n Eurooppakokouksessa ja tämän kilpailun voittaja JCI:n maailmankokouksessa. 

Debatti

Debatti on nopean oivaltamisen ja älykkään dialogin juhlaa. Debattikilpailun alkusarjat järjestetään syksyn Aluekokouksien yhteydessä ja Suomen finaali kansallisessa vaalikokouksessa lokakuussa.  

Kouluttajakoulutus

Nuorkauppakamarin virallisella kouluttajakoulutuksella tarkoitetaan kehityskaarta kouluttajana kasvamisessa. Aluksi kouluttajana voi toimia mm. oman kamarin koulutuksissa ja muutaman vuoden päästä kouluttajakoulutuksen käyneillä voi olla mahdollisuus kouluttaa kansainvälisissä kokouksissa joko kokousosallistujia tai pitkälle omassa kouluttajakoulutuksessa ehtineitä ihmisiä. 

Johtajakoulutus

Johtajajakoulutus tarjoaa mahdollisuuden kehittää taitoja mm. tiimityöskentelyssä, projektien johtamisessa, strategian luomisessa, ihmisten motivoinnissa ja tavoitteellisessa tekemisessä. Toiminnan strategista suunnittelua ja johtamista pääset oppimaan esim. Strategia!-koulutuksessa, hallitusvirkailijakoulutukset puolestaan tarjoavat eväitä oman kamarin hallitusvirassa toimimiseen sekä johtamiseen.