Olet täällä

Joulupuu tuo joulumielen lapsille

Joulupuu -keräys on hyväntekeväisyysprojekti, jonka tarkoituksena on kerätä joululahjoja vähäosaisille lapsille, jotka todennäköisesti muuten jäisivät ilman lahjoja. Tavoitteena on saada ihmiset kantamaan vastuuta yhteisöllisesti ja herättää keskustelua lapsista huolehtimisesta. Toiveena olisi, että projektin myötä ihmiset tiedostaisivat paremmin oman lähiympäristönsä tarpeet ja miettisivät mitä voivat tehdä muiden auttamiseksi. Joulupuu on vaivaton tapa auttaa ja antaa oma panoksensa lasten auttamiseksi.

Kotkan Nuorkauppakamari järjestää Joulupuu-lahjakeräyksen tänä vuonna yhdennentoista kerran, ja keräyksen kautta saadut lahjat toimitetaan kotkalaisille vähävaraisille lapsille ja nuorille. Vuonna 2016 joululahjakeräyksen kautta saimme kerättyä lähes 1000 lahjaa. Kotkan Joulupuu -keräys toteutetaan yhteistyössä Kotkan kaupungin sosiaalitoimen sekä alueen seurakuntien kanssa, jotka huolehtivat lahjat niitä tarvitseville lapsille.

"Voi kunpa jokainen lapsi saisi edes sen yhden lahjan, lahjan jota hän on odottanut ja toivonut.”

Osallistumalla Joulupuu-keräykseen teet haaveista totta!

Osallistuminen on helppoa, ja nyt haastammekin alueen yritykset, yhteisöt ja yksityishenkilöt mukaan tuomaan jouluiloa kotkalaisille lapsille.

  • Hanki lahja, joka on uusi ja käyttämätön. Lahja voi olla myös itse tehty.
  • Tuo lahja keräyspisteeseen. Merkitse lahjaan joko etukäteen tai keräyspisteessä saatavaan pakettikorttiin: lahjan sisältö, onko lahja tytölle vai pojalle sekä sopiva lahjansaajan ikä.

Tarvittaessa avustamme yrityksiä lahjojen hankinnassa, noudamme lahjat suoraan yrityksestä tai ne voidaan toimittaa keräyspisteisiin. Yrityksessä voi myös olla oma lahjojen keräyspiste, jonne asiakkaat ja henkilökunta voivat jättää omat pakettinsa.

Yrityshaaste

Yritykset voivat osallistua keräykseen perustamalla yrityksen sisäisen keräyspisteen omille työntekijöilleen ja haastamalla yhteistyökumppaneitaan ja asiakkaitaan mukaan. Toivomme mahdollisimman monen kotkalaisyrityksen ottavan haasteen vastaan.

Osallistuminen yrityshaasteeseen on helppoa! Saat Joulupuu Kotkalta kaiken tarvittavan materiaalin: ohjeen keräyksen järjestämiseen työpaikalla, mainosjulisteita, valmiin viestipohjan keräyksestä tiedottamiseen, pakettikortit lahjoja varten jne. Kerättyjen lahjojen kuljettamisesta sovitaan erikseen.

Joulupuu-keräyspisteet 27.11.-10.12.2017:

  • Sokos
  • Sutelan Prisma: Paketointipiste
  • Citymarket Kotka: Paketointipiste

Lisätietoja
Hanna Pikkarainen, projektipäällikkö 2017,