Olet täällä

Kotkan nuorkauppakamari valitsi Positiivisimman Kotkalaisen 2018!

Lähettänyt 29. marraskuu 2018 - 18:56 käyttäjä JCI Kotka

 

*Rumpujen pärinää*

Positiivisin Kotkalainen - projektissa haetaan henkilöä, joka on omalla toiminnallaan ja esimerkillään vaikuttanut positiivisesti Kotkan alueeseen. Tunnustuksen voi saada myös organisaatio; yritys tai yhteisö, joka on toiminnallaan vaikuttanut myönteisesti ympäristöönsä. Positiivisin kotkalainen valitaan äänestyksen perusteella, jokainen voi ehdottaa myös omaa suosikkiaan kisaan.

Vuoden Positiivisimman Kotkalaisen valinnan tarkoituksena on yhteiskunnan haasteiden, maailman taloustilanteen ja muun epävarmuuden keskellä herättää ihmiset näkemään ympärillään oleva positiivisuus, sen tuomat mahdollisuudet, valaa uskoa tulevaisuuteen sekä ennen kaikkea palkita onnistumista. Nuorkauppakamaritoiminnan yhtenä tarkoituksena on vaikuttaa positiivisesti yhteiskuntaan, ja vuoden positiivisimman kotkalaisen valinta on yksi tapa nostaa esille henkilöitä, joiden saavutukset ja vaikuttaminen toimivat hyvänä ja kannustavana esimerkkinä muille.

Positiivisin Kotkalainen valittiin 13. kerran. Ensimmäisen kerran Kotkassa titteli on jaettu vuonna 2001. Suomen positiivisin on valittu vuodesta 1993.

Tänään oli ilo ja suuri kunnia käydä henkilökohtaisesti tapaamassa vuoden positiivisimmaksi kotkalaiseksi valittua Inka Setälää. Kotkan nuorkauppakamari ja Positiivarit etsivät Positiivisen palautteen vallankumous Kotka -ryhmän kautta vuoden positiivisinta kotkalaista ja saimme sitä kautta useita hyviä ehdotuksia.

Inka on selvästi jäänyt positiivisesti monen ihmisen mieleen, kun katsoi ehdotusten määrää ja ihmisten perusteluita hänen valitsemiseksi. Hän tekee asioita suurella sydämellä ja hänestä huokuu lämpö ja positiivisuus. Tapahtumilla hän on saanut Kotkaan yhteisöllisyyttä ja iloista mieltä kaikille.

Hänen kanssaan keskusteltaessa oli helppo ymmärtää miksi hän on tehnyt niin moneen positiivisen vaikutuksen. Hän oli aidosti yllättynyt valinnasta ja samalla myös kiitollinen saamistaan positiivisista kommenteista.

Koska Inka on niin useasti ilahduttanut meitä kotkalaisia upeilla tapahtumilla, niin nyt on myös hänen vuoro päästä rauhassa nauttimaan ja tarjosimme hänelle liput Rajattoman joulukonserttiin 4.12. Kotkan kirkkoon.

Inka Setälä  sai yli kolmesataa kannatusta äänestyksessä. Näin positiivisinta kommentoitiin:

- Nainen, joka on monen positiivishenkisten, kaupunkia elävöittävien kotkalaistapahtumien takana. Hän tekee asioita suurella sydämellä ja hänestä huokuu lämpö ja positiivisuus.

- Suuri sydän - Toista yhtä positiivista henkilöä on vaikea löytää. Lisäksi hän on tapahtumillaan saanut Kotkaan yhteisöllisyyttä ja iloista mieltä kaikille

- siinä on Nainen varustettuna suurella sydämmellä. Hän on saanut paljon aikaa kaikkien Kotkalaisten hyväksi.

- nainen jolla on sydän paikallaan, aina valmis auttamaan muita

- kohtaamisten sielu ja ihmisten auttaja.

 

Projektipäällikkö Jukka-Pekka Inkinen kävi onnittelemassa voittajaa Inka Setälää lounaan merkeissä. ”Keskustelumme kyllä vahvisti tunteeni siitä, että valitsimme oikean henkilön. Hän tekee pyyteetöntä työtä kotkalaisten eteen ja näin hänessä myös paljon samaa mitä me kotkan nuorkauppakamarissa teemme.” kertoi Jukka-Pekka tapaamisen jälkeen.